بیماری های مغز واعصاب

چگونه دچار بیماری های مغزی نشویم

بیماری های مغز واعصاب

چگونه دچار بیماری های مغزی نشویم

چگونه دچار بیماری های مغزی وروانی نشویم و در صورت ابتلا آنرا به موقع درمان کنیم

  • ۰
  • ۰

چگونه با درمان گیاهی اختلالات خواب را درمان کنیم

در عصر حاضر، اختلالات خواب ،به طور فزاینده ای در حال افزایش است. در حقیقت، بیش از ۷۵ درصد از افراد در بین سنین ۲۰ تا ۵۹ ساله  از مشکلات و اختلال خواب رنج می برند.

خوابیدن بعد از عمل جراحی بینی

نبض ما-همه افراد دوست دارند از خوابی خوب و طبیعی برخوردار باشند و هیچ عامل مداخله کننده ای سبب برهم زدن آرامش و خواب آن ها نشود. اما گاهی برخی عوامل ممکن است سبب به هم خوردن سیستم طبیعی خواب و اختلال در آن می شود. اختلالات خواب شامل گروهی از شرایطی است که به طور منظم توانایی خواب خوب را تحت تاثیر قرارمی دهد. اختلال خواب ممکن است به دلیل مشکلات پزشکی بیماری، استرس و یا دیگر عوامل ، ایجاد شود.

گاهی اوقات استرس، فشار و برنامه های سنگین کاری ممکن است سبب اختلال خواب در اکثر افراد شود. با این حال، هنگامی که این مشکلات به طور منظم رخ داده  و در زندگی روزمره تداخل ایجاد کنند، ممکن است در خواب فرد هم تاثیر داشته و اختلال خواب ایجاد کنند.

بسته به نوع اختلال خواب، افراد ممکن است دچار خواب آلودگی شده و ممکن است در طول روز بسیار کسل بوده و احساس خستگی زیادی داشته باشند.کمبود خواب می تواند تاثیر منفی بر انرژی، خلق و خوی، تمرکز و سلامت کلی داشته باشد.

در برخی موارد اختلالات خواب می تواند نشانه ای از وجود یک بیماری دیگر یا مشکل سلامت روانی باشد. در درمان این گونه مشکلات خواب، در ابتدا علت اصلی را تشخیص و سپس مشکل خواب درمان می شود. اما زمانی که اختلالات خواب ناشی از شرایط دیگری نباشد، روند درمان به طور معمول شامل ترکیبی ازدرمان های پزشکی و تغییرات کلی در شیوه زندگی می شود.

تصویر بد خوابی

تشخیص اختلال خواب و درمان به موقع بسیار مهم است؛ بنابراین زمانی که دچار اختلال خواب شدید، بلافاصله نسبت به درمان آن اقدام کنید. چنانچه در درمان اختلال خواب تاخیر زیادی صورت گیرد، این تاخیر می تواند  با اثرات منفی اختلالات خواب همراه بوده و منجر به پیامدهای منفی بیشتری برای سلامت فرد شود.

اختلال خواب می تواند بر عملکرد شما در محل کار هم تاثیر بگذارد، باعث ایجاد فشار منفی در روابط شده و توانایی شما را در انجام فعالیت های روزمره  مختل کند.

خواب راحت

انواع اختلالات خواب

اختلال خواب به چند گروه طبقه بندی می شوند که هر کدام نیز به دسته های فرعی تقسیم بندی می شوند.

اختلال خواب اولیه

این نوع اختلال درخواب، بیشتر به دلایل فیزیولوژیکی و روان شناختی ایجاد می شود. فرد سعی می کند به طور طبیعی به خواب رود و هر چه بیشتر سعی می کند به دلیل مشغله های شدید ذهنی بیشتر با ناکامی در خواب مواجه می شود.

این گونه اختلال معمولا به صورتی است که فرد به طور منظم به خواب می رود و بعد از مدت کوتاهی از خواب بیدارمی شود. این اختلال بیشتر در میان جوانان و افراد بزرگسال شایع است.

اختلالات خواب

اختلال پرخوابی

این نوع اختلال خواب بیشتر زمینه ژنتیکی دارد و فرد دچار پرخوابی شده و اکثر اوقات کسل بوده و احساس خستگی مفرط دارد. این نوع اختلال در خواب می تواند سبب درماندگی فرد شده و زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد. هر چند مدت زمان این اختلال ممکن است طولانی نبوده و درمان شود.

خواب عمیق

اختلال خواب پاراسومینا یا شبه خواب

در این گونه اختلال فرد به خواب رفته و در مرحله انتقال به خواب عمیق ، بیدار می شود.به عبارتی دیگر، فرد بین خواب و بیداری قرار می گیرد. این مشکل بیشتر به دلیل عواملی است که روند خواب را تحت تاثیر قرار می دهد.

اختلال کابوس

دلیل عمده این نوع اختلال وجود کابوس و رویاهای ترسناک است که سبب بیدار شدن فرد می شود. این نوع اختلال یا به دلایل پزشکی خاص، یا مواد مخدر موثر و یا دیگر عوامل تاثیر گذار آن روی می دهد.این نوع اختلال در زنان بیشتر از مردان مشاهده می شود.

بی خوابی

ریتم خواب ناگهانی

 این اختلال به گونه ای است که فرد اکثر اوقات درحال چرت زدن بوده و در تمام شب خواب کافی همراه با آرامش ندارد.  عوامل ناخوداگاه ممکن است در این اختلال دخیل باشند و در این اختلال، خواب آلودگی بیش از حد ایجاد می شود.

درمان اختلال خواب

درمان اختلالات خواب می تواند بسته به نوع و علت اصلی آن متفاوت باشد. با این حال، رفع مشکلات خواب به طور کلی ترکیبی از درمان های پزشکی و تغییر شیوه زندگی را شامل می شود.

  • ۹۷/۰۸/۳۰
  • ستاره نجفی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی